Translate

уторак, 15. април 2014.

Kao u proleće

Vec neko pooduže vreme stagniram u decoupage-u, treba preći na neke više nivoe, a nema se materijala i da ne bih zbog toga patila mnogo, a patim...posvetila sam se malo one stroke painting-u i country paintingu. To su tehnike koje traže vežbanje i vežbanje,a ja uporna, nije mi teško.Zabavim se, prodje mi brže neko kišno popodne,a i obeležim sebi dan.Nije to još sve kako treba, ali su već počeli motivi da mi se sami slažu u glavi. Doduše ruža u OSP-u mi je još uvek kao Keba Kraba,ma savladaću i nju!
Eto, tako su nastale ove teglice, namenjene polici iz prethodnog posta,a biće ih još. Jer, šta je šest teglica za jednu domaćicu i njenu kuhinju?
A ovo veženo malo jastuče punjeno lavandom deo je projekta mog i moje drage prijateljice,koji se zove Grančica i možete ga naći OVDE i ako ste na fejsu, pridružite nam se.Ideja nam je da njenim i mojim radovima napravimo lepe celine, komplete koji će činiti različiti predmeti za razne prigode i povode.Tek smo počele sa kreativnim radom, tako da će slike Grančice uslediti kasnije.Do tada uživajmo u proleću i svemu sto to godišnje doba nosi, medju koje spada i upala mišića koja nastupi kada se preforsiramo u baštenskim radovima...kao na primer JA!

6 коментара:

Pepeljuga s' Juga је рекао...

Podrzaavam sve sto je rucno radjeno!!! Prebacujem se na komentarisanje sa krafterskog bloga :)

Good Ghost је рекао...

uh, malo me ćirilica muči, ali snalazim se. Teglice su ti super, za početnicu kao što veliš, predobro. Nikad nebih rekla da su to početnički radovi. I projekt Grančica mi se sviđa-lajkala sam i sad vas pratim (tebe i prijateljice). :)

Unknown је рекао...

Prva teglica je krasna! tako cu i ja kad porastem :))

Unknown је рекао...

Hvala ti Ivana od srca, nekako se ta prva i svima ostalima najvise dopala, te cvetove sam prve i uvežbala, pa je ruka slobodna kad njih radi.i hajde rasti...
GoodGhost, hvala ti od srca, vežbe je tu bilo i bilo...Hvala na ljkovanju Grančice...ja sam se na ovo š,ć,č prebacila radi nje, a ne znam koja te ćirilica muči.

Biljana је рекао...

Bravo Alex, i ja mislim da se treba razvijati i praviti iskorake. Meni tvoj OSP Country painting izgleda odlicno! Vjezbom do zadovoljstva :)

Nena3110 је рекао...

Veoma lepo, sve je savršeno urađeno.