Translate

четвртак, 24. фебруар 2011.

Ma sve na gomilu

 Danas sam u jednom postu procitala Edinu preporuku da se postavlja jedan po jedan rad, tako da svakog dana ima postova.Ma, nema sanse, ja to ne mogu...strpljenje mi nikada nije bilo jaca strana.Bum-bum i to je to.Slike sam postavila malo blesavo, ali oprosticete mi.Kao prvo i osnovno salvetice od Cleo i Mala princeza od Cvjetne vile su stiiiiiigllllliiiii kuci, zdravo i citavo.Postar je dosao doneo princezu, ja odusevljena, a on mi saopstava da imam jos jedan paket u posti OSTECEN, pa da odem i pogledam da li cu ga preuzeti ili ne.Mozete li zamisliti...salvete...ostecene...kao da mi je nabio prst u oko.Lose mi je.Da ne duzim, koverta je samo malo bila pocepana i to je to, salvete u savrsenom stanju....a ovakvu gomilu, ovako lepih salveta nisam jos u zivotu videla.Presrecna sam.Moja cerka Teodora sa ponosom nosi malu princezu i naravno, sve se drugarice dive, pitaju gde je mgu kupiti i koja je cena.Jos jednom neizmerno hvala Cleo i Vilici, usrecili su nas neverovatno.
 Jos malo uradnjenog nakita, ako se moze tako nazvati, sada mindjuse sa ogrlicama u kompletu.Ove ogrlice sa cipkom su takozvane davilice.









Kompleti casa i flasa su radnjeni bojom silki perla, na preporuku, sajber-fejs prijateljice Slavice Ubovic, koja inace radi , zapanjujuce divno, na staklu.Tom bolom su dobile, frosti izgled.Inace kod nas frostija nema , osim u ljubicastoj i roze boji, a ne znaju ni da li ce ga vise dobijati?!Malo viskija, na ovoj hladnoci, drage moje dame, ne bi skodilo.....

Vec iskoriscena jedna od gomile salveta iz Cleo kolekcije.Bas je legla...a leptiric na njoj je 3D.Uranjen po uputima nase drage Katje,kojoj se i opet i opet zahvaljujem na uvek nekom edukativnom delu u svakom svom postu. Svasta sam Vam strpala na gomilu u vidu slika,pisanja,zahvaljivanja, htela sam da sto vise kazem,a opet da ne udavim.Ipak cu delom poslusati Edu i nagradu koju sam dobila postaviti sutra sa jos jednim radom koji je upravo u realizaciji, a i moram razmisliti o tome sta ne znate o meni, a trebale biste znatiiiiii, buhahaha.veliki poljubac od mene iz snegom zavejane ,hladne Sumadije.



13 коментара:

Mare је рекао...

ne znam šta bih prije komentirala:)....ne samo zbog broja fotografija;)....
jako mi se sviđaju crno bijeli privjesci,a oni romboidni su mi posebni:)))....
viski iz silki pearl čaša mi je baš prijao...hik!....idem sad raditi nešto pametno....hik!)))...
M...

Lenka је рекао...

Koliko si ti dobrih stvari napravila :D!!! Privesci su izuzetno primamljivi, posebno mi se sviđaju romboidni :))) jer im je oblik baš interresantan. Ledene čaše i flaša kao da su neki specijalan dekor iz zamka Ledene kraljice, predobro izgledaju!!!

Sandra је рекао...

Jao meni, koliko ljepote na jednome mjestu:) nakit ti je za pet, jako ljijepo, ali kad sam vidjela one boce...Pogotovo ona prva, ma bez riječi sam:)))

Biljana је рекао...

Pusa i tebi draga, a tvoji radovi su jednostavno prekokrasni, bravo:-)

Tatjana је рекао...

Zavid,zavid.
Koliko si toga postavila,teško mi se snaći,misli lutaju,komentari bombardiraju.Previše mi je, i dok dođem do zadnje slike,zaboravim što je bilo na početku.
Slušaj Edu, da mi možemo u miru uživati u tvojim radovima,a ne ovako ,kao u galeriji u kojoj ne vidim gdje je početak,a gdje kraj,gdje sam vidjela,ovo,gdje,ono!Izgubih se u ljepoti!

jasna је рекао...

Sve je baš jako lijepo, a meni se ipak najviše sviđa onaj viski komplet.
A salveta, ljudi moji....Bit će radova ko u priči.

kaća је рекао...

wooooow,sto si ti vrijedna bila,da mi je napravit bar 1 postotak od tvoga,nesto me nece inspiracija u zadnje vrijeme:))..svasta prekrasno si napravila,usudim se izdvojit flasu sa casama,izuzetno lijep komplet...i ja sam istu takvu hrpu dobila od nase cleo,uljepsala mi je i dan i godinu:)
vec znas da sam presretna sto moji savjeti koriste,ali eto ponavljam se:)))kissssss!!!

Tanja E. је рекао...

Oooo, krasno si ustvarjala! Same lepote s prečudoviti cvetovi. Prijeten vikend ti želim :))

Анониман је рекао...

Koliko prekrasnih i kreativnih radova, sve mi se sviđa, ne znam koji je ljepši, sve pohvale za trud i rad!
Ugodan vikend ti želim.

Анониман је рекао...

e draga, radovi kao i uvijek predivni. .a kad sam pročitala da si dobila oštečenu kuvertu srce mi je stalo, i mislim si nije valjda. .ali tad vidim sve je ok. .drago mi da su ti salvete konačno stigle. .pusa.

Unknown је рекао...

Hvala Vam jos jednom na divotnim komentarima, obecavam da cu malo da usporim sa postavljanjem slika, da biste mogle lakse da komentarisete i da dobijem stalnost u postovima.pozzzzz

Sandra је рекао...

Todo es precioso! Felicitaciones!
Besos,
Sandra

eda је рекао...

Ups, ja debelo kasnim sa komentarima (zašto dani tako kratko traju...)
Ej, onaj savjet se odnosi na ljenčine kao ja koji rade jedan do dva rada tjedno, hehe, a ne ovakve količine kao ti, kad uđem u tvoj blog zagori mi ručak:))) treba mi najmanje 15 minuta divljenja da sve pregledam...