Translate

субота, 26. фебруар 2011.

Vazno....veoma vazno!

 Kao prvo i osnovno, nagrada koju sam dobila od Sanje i Karmen u istom danu.Hvala Vam drage moje, neizmerno ste me obradovale.Sada bih trebala
                                                                                     napisati nesto o sebi sto ne znate, a trebalo bi znati.1.
                                                                                    zbog svojih velikih ocekivanja i prevelike vere u ljude, cesto padam u depresiju, uuuu kako na talasa po meniiiiii.
2.rasplacem se ocas posla...rasplace me dnevnik, vasi komentari, postovi, o dobroj knjizi ili filmu da i ne govorim...a tek neke, tako srcedrapateljne pesme...ijaooooo
3.nisam osoba koja voli da izlazi...u mom odsustvu stvari po kuci izmaknu kontroli, najlepsi provod mi je kada me ostave samu.
4.veoma vazna stvar je da ujutro niti romorim, niti govorim dok ne posrcem prvu kafu, kada su mi deca bila mala, pre petlova bih ustala, skuvala sebi kaficu, srkutala je i uzivala u tisini   i skupljala mozak sa sve mislima po glavi u jednu celinu.
Ovako bih mogla da pisem do prekosutra, ali ono sta ne znate, a trebalo bi da znate, saznacete i skapirati u nasem daljem druzenju,Ne znam i ne bih mogla da odvojim, kome bih nagradu podelila, dajem je svima Vama, pa ona koja je do sada nije dobila, neka je preuzme.
Sledeca vazna stvar je ta da je ovaj sat nastao po zamisli moga vrlog supruga.Das sam umesila i izvaljala, kako to vec prilici.Isekla , iscepkala,izsavijala i izuvijala po Zdravkovim instrukcijama.Boja , opet njegova instrukcija, kao i izbor motiva, mesta na kojima se nalaze, da i raspucavanje je zahtevao, ma sve je bilo kako on kaze.Jako je zadovoljan, jer je bar jednom u zivotu sve bilo kako on kaze.A ja kazem...DOBITNA SMO MI KOMBINACIJA.Mada to nas horoskop nikada nije, niti ce, rekao jer je gospodin Vodolija, a ja Jarac.A da jos jedna vazna stvar, kada sam bila mala, zivotni cilj mi je bio udaja za Zdravka Colica, a dobila sam Zdravka, ali Milenkovica....i dobro, predobro sam prosla, mogu Vam reci.Toliko od mene za danas.Ako se ne kuckamo ovih dana super dobar , snezni vikend Vam zelim.Poljupci svima Vama.

16 коментара:

Good Ghost је рекао...

Čestitam na nagradama, zaslužila si
Ovaj sat je fenomenalan, ima tvoj Zdravko smisla...
ha ha ha i prića o Zdravku i Zdravku je originalna.... Pa vele da možeš ostvariti ono što si jako jako želiš, eto ti si uspjela
Draga ugodan vikend tebi i novom umjetniku u tvom domu,

Sanja је рекао...

Sat je i više nego odličan! Veliki pljesak za tvog Zdravka, čovjek ima oko za detalje što se vidi na ovom satu, ali da nije tebe, ne bi bilo ni ovog prekrasnog sata! Stvarno mi se sviđa :)))
U br. 4 se slažem s tobom...i ja sam ujutro ko zombi, nemoj me ništa pitati, čekaj da si skuham i popijem kavu i zapalim prvu cigaretu, eh onda dođem na radnu temperaturu nakon koje mogu sve!
Što se tiče vjere u ljude, ah, ima nas svakakvih, ja vjerujem tako dugo dok se ne uvjerim u suprotno e onda s takvom osobom više ne želim imati posla! Pokušaj se družiti samo s optimističnim osobama koje te tjeraju na smjeh jer samo tako ćeš se više smijati a manje plakati /tako ja radim/
Lp i puseeeee

Lenka је рекао...

Najlepše čestitke na nagradim :))).
Ti i tvoj dragi ste idealan spoj, sat je SAVRŠEN!!!
Meni deluješ kao osoba puna energije, kojoj misli idu 1000 na sat, ne uklapaš mi se u depresiju. Vera u ljude, hm, klimava kategorija, jer najgore je što većina nečiju dobru volju da nešto uradi ili pomogne shvata kao dobru priliku za iskorištavanja i mešetarenje.

Sandra је рекао...

Draga moja, nagrada i od mene, dok sam ti ja poslala ovu obavjest ti si već sve napisala:)))Toliko o mojoj brzini:(
Sat ti je divan:)))))

Tatjana је рекао...

Sat je prepredobar.Odličan.Poseban,Divan.
Bez kave ne mogu niti ja.Tri dnevno,svaka u svoje doba.Bez nje,ništa nije kako bi trebalo bit.I ja isto obožavam kad me ostave malo smu sa svojim mislima,i ujutro,naročito ljeti,volim se izvući iz kreveta prije njih i popiti kavu na balkonu dok se priroda tek budi!
Čestitam na zasluženim nagradama!

ina је рекао...

ponovo pišem komentar, neznam zašto se prvi nije pojavio. tek da se zna bio je prvi, a glasio je otprilike : svaka čast savjetniku ali još više pohvala izvođaču.
sat je prekrasan, je li rađen od das mase ili ...........
pusa

jasna је рекао...

I meni se jako sviđa tvoj sat i sad sam tek vidjela da si i ti Jarac po horoskopu kao i ja.A mi smo svi slični i dobro se razumijemo.Pozdrav

Unknown је рекао...

Drago mi je sto uspem ponekad i da Vas nasmejem, dobro je to.Draga Sanja iz razloga druzenja sa optimisticnim ljudima sve me je vise na blogu, a sve manje na fejsu.Lenka, u pravu si prepuna sam energije i radim 1000 na sat, ali ljudi....Tanja duso, bas tako, letnja zora i to na selu...pa gde ces lepse.Ina, i zao mi je ali i drago sto si se mucila dva puta pisati...razumela si, zar ne?!Jasna...osetimo mi jedni druge.i HVALA VAM!

kaća је рекао...

sat je predivan,vrlo originalan,bravo,bravo!!!!
jesi ti sigurna da si opisala sebe a ne mene,hehe?!..sve 4 tocke bi mogla potpisat bez razmisljanja:)
hvala ti na jos jednom predivnom postu i iskrene cestitke na nagradici..kisssss!!!!

Majto је рекао...

Kao prvo, čestitam na nagradicama!!! Kao drugo, želim ti reći da me je tvoj sat oduševio i ostavio bez teksta! Apsolutno je neodoljiv!!! Zdravko i Zdravko, ha, ha, ma sigurna sam da si dolila pravog Zdravka! Prve tri točke, to sam ja! Ili ti? Ma o kome si ti to pisala, ha, ha! Predobar post!

Sandra је рекао...

Sat mi se jako sviđa, ima na njemu taman koliko trba svega-ni previše ni premalo.
Kao i Ina, pišem ovaj komentar drugi put, gdje je nestao prvi, ne znam:)))

Dada је рекао...

Sat je predivan.Koji je materijal u pitanju,oprosti nova sam na bloggeru,moram da pretrazim tvoj blog... Svidja mi se...Pozdrav.

Unknown је рекао...

Kaca , Majto...valjda zato sto imamo toliko dodirnih tacaka i jesmo se skupile u ovo veselo drusrvo.Dado, sat je radnjen od das mase.Dobrodosla ti nama u blog svet.

Sandra је рекао...

Ovaj sat ti je divan, ima taman svega koliko treba, nažalost moji komentari se izgube u prostranstvima interneta, ali ja uporno pratim tvoje radove i jako mi se sviđaju:)

arba је рекао...

Draga moja Aleks sat je divan, predivan i zajedno ste ti i tvoj Zdravko doista dobitna kombinacija!!
Želim ti više smijeha nego suza, ako baš moraju teći neka budu suze radosnice.
Šaljem ti veliku pusu!

Snežana је рекао...

Draga Aleks ,ti si zaista jedinstvena!!!!! Zdravka si dobila a ti i on zajedno stvarate čuda ;) Ljubim te :)