Translate

четвртак, 10. март 2011.

I am back!




Evo mene, drage moje.Najzad ponovo sa Vama.Odmah da Vam se pohvalim...OBORILA SAM SMEDEREVO S NOGU...           A sada da krenem od pocetka.Znate i same koliko sam u poslednje vreme radila i koliko uradila.Na zalost, nisam sve uspela da slikam, jer je poslednjih dana, pred 8. mart, bila oooooopasna frka, stici i postici.Povod moga rada 300 na sat, je bila prodajna izlozba u Smederevu, povodom 8. marta.Ali , svega toga ne bi bilo da nije moja maaaaasta radila tom brzinom.Hvala maaaaasti.           Sve sto vidite na tezgici, nije moje.Delila sam je sa prijateljicom, jer je cena bila ubistvena, a i ovako nagomilano, vise je paznje privlacilo.Mogu Vam reci da smo bile najoriginalnija i najposecenija tezgica, jer je dekupaz jos uvek Smederevu, relativno nepoznat.Da li da Vam pisem o tome koliko sam se smrzla, na -5, cetri dana.Jos se nisam ugrejala i jos me bole zglobovi.Koji baksuz? A vec 9. marta temperatura u plusu.A, ko je znao da ce biti tako hladno.Ma, nema veze.Koliko mi je telo bilo smrznuto, toliko mi je oko srca bilo toplo. Vredelo je.....Sada , posto je sva ova frka gotova, Vasa sam i srcem i dusom.Veliki zagrljaj od mene iz vec suncane Sumadije.

18 коментара:

kaća је рекао...

wooowwww,koja divna gomilica predivnih radova,sve pohvale tebi i prijateljici...od srca se nadam da je prodaja bila uspijesna:)..kissss!!!

Good Ghost је рекао...

Bravo, čestitam na dobrom prometu. Sad malo odmori pa u nove pobjede...he he
pozdrav

Dada је рекао...

Iz ovoga vidim da si srecna,jako mi je drago zbog tebe...bravo.Vidim takodje divne radove...veliki pozdrav.

Lenka је рекао...

Koliko preslatkih radova ste izložile, bilo bi čudo da niste toliko bile zapažene! A radovi su više nego divni, sigurna sam da ste dobile veliki vetar u leđa :D.

Tatjana је рекао...

Uuuuuu koliko tega,prekrasno izgleda.Čestitam!Bitno da si ti zadovoljna,a kada ti to i drugi potvrde,sreći nema kraja!Bravoooo!

eda је рекао...

ma što znači malo upale zglobova i pluća naspram tog osjećaja zadovoljstva, hehe...
Baš mi je drago da je bilo uspješno, vidim da ste radile zbilja odlične stvari i mogu samo zamisliti reakcije...

Karmen је рекао...

Ooooo, ovo je jedna lijepa gomilica još ljepših radova. Bravo djevojčice za vas i vašu maštu. Drago mi je zbog vas da ste zadovoljne i zapažene. Uskrs je blizu ... pa se predajte novoj inspiraciji.
Lijep pozdrav

Snežana је рекао...

Draga Aleks ,tvoj štand izgleda predivno,krcat tvojim lijepim kreacijama. Nadam se da si zadovoljna prodajem i da je to bilo jedno ugodno druženje. Pozdrav ti leti veeeliki :)

Ika Verunica је рекао...

E pa dobro nam se vratila...
Prekrasnih li stvarčica na tvom štandu, olalaaa.
Nadam se da si se dobro provela ne računajući -5 i zaleđene nogice i da si zadovoljna prodajom
Pozdrav.

Sandra је рекао...

Koliko lijepih stvari na jednom štandu, ovi tvoji satovi me potpuno zaokupe:)

jasna је рекао...

Mene ovo jako podsjeća na moje smrzavanje na božićnom sajmu koji je bio kod nas, ali taj osjećaj da pokazuješ nešto što si napravila, da se ljudima to sviđa pa još i to prodaš-eh, to je onda odličan osjećaj.Radovi izgledaju super.

Unknown је рекао...

Hvala drage moje...da, smrzla sam se, da prodala gotovo sve, da, prezadovoljna sam, a osecaj kad neko kupuje ono sto ti uradis....savrsenstvo.

Biljana је рекао...

Cestitam draga, zao mi je sto si se smrzavala, ali sve ima svoju cijenu, tezga izgleda fantasticno, bravo:-)
Pusa

Villa-loredana је рекао...

Drago mi je za uspješnu prodaju, nadam se da si se već zagrijala, pozdrav i hvala na komentaru. Loredana

Majto је рекао...

A siroče moje! Nadam se da mi ne nisi jako smrznula! Ali vjerujem da je vrijedilo!!! Štan izgleda fantastično, a radovi su predivni! Vidim puno ružica i nježnih tonova... koja romantika... baš za mene! Čestitam!!!

Mare је рекао...

o kako me ovo podsjeća na moje prvo iskustvo sa štandom....i zadnje na žalost:(....
samo što sam ja bila na cca 40°C a imam i ozbiljnu alergiju na sunce:((...
ali slažem se s tobom,nemjerljivo je kad ljudi pitaju,traže,kupuju i vraćaju se po još:)))....srce ko kuća,ego raste a ni novčaniku nije loše:))))...
želim ti još puno ovakvih događaja a još više ti želim da ponoviš taj osjećaj da ono što radiš ima vrijednost:))...
pusa:))...

Marina је рекао...

Divne stvarčice!!

AniKas је рекао...

Jak dużo pięknych skarbów! :)