Translate

четвртак, 2. јун 2011.

ponovo BOJE!!!!!!!!!!!

Odjutros sam se raspisala po Vasim blogovima, pa sad nemam snage pisati na svom.Zato to prepustam Vama i jos jednom Vas molim, sa vise kritika i sugestija.Reci cu samo sat je uradjen za jednu divnu devojcicu, koja vec sedam godina svira klavir i obozava Mocarta.
Veliki pozdrav i poljubac od mene.

12 коментара:

eda је рекао...

Nemam pojma kakvu bi ti kritiku napisala na ovako prekrasan sat!! Eto jedna mala sugestija, upakuj ga zajedno sa Mocart čokoladnim bombonima:)) Da, i ukrasi jednom kuhanom ružicom:))

Marta је рекао...

Otro trabajo muy bonito. Felicidades.
Besos desde España

Sandra је рекао...

Ne može više kritika kada je ovo tako lijepo i savršeno. Ja ne bih dodala ništa, mislim da je sasvim dovoljno svega za jednu djevojčicu:)))

Unknown је рекао...

Hvala Vam puuuuno.Edo, nisam stavila Mocart kuglice, jer ih kod nas u radnji nema, ali sam ih zamenila jednom Mocart salveticom, koja je tako presios, a kuvane ruzice od sada OBAVEZNO.

Lenka је рекао...

Moraćeš da se navikneš da su tvoji radovi samo vredni velikog hvaljenja i divljenja :)))

Tatjana је рекао...

Ma predivno je Aleks,tako nježno!

Mare је рекао...

razumijem tvoju potrebu za konstruktivnom kritikom jer se i sama nekad predoziram primljenim i danim "divno,krasno"....
ali....
svako od nas radi ovo srcem,unosi dio sebe i prezentira ostalima ne samo svoj rad nego i svoju dušu koja se u njemu ogleda:)....
zato su svi radovi,sve ono što pišemo i djelimo tako lijepi:))....
i ovaj sat je lijep,mogu samo zamisliti kako je jedno malo srce brže zakucalo na sliku mozarta na vlastitom satu:))))......
a to je neprocjenjivo......

jasna је рекао...

Možeš dobiti samo pozitivnu kritiku za ovako nešto prekrasno. Kao šećer je.

Tanja E. је рекао...

Ni kaj kritizirati, če lahko samo pohvalim! Super, LP:)

Suzana је рекао...

Predivno!!!!

Majto је рекао...

A kakvu kritiku da napišem kad za to jednostavno nema razloga! Sat je predivan i ne nalazim mu niti jedne zamjerke! Vjerujem da je djevojčila bila oduševljena kada ga je ugeldala. ja bi bila sigurno :-)))

Unknown је рекао...

Hvala Vam svima puno na divnim recima.A sto sto se tice kritika i sugestija, tice se svih mojih radova, uopsteno govoreci.Ovakav vid komunikacije i ucenja je meni jedino dostupan i moguc, jer su kod nas radionice jadne i nikakve i samo se ovako mogu necenu nauciti.Veliki pozdrav i poljubac od mene Vama.