Translate

субота, 23. јул 2011.

Nema slika!!!!!!!

Verujem u Boga i verujem da su nase sudbine zapisane u Nebeskim knjigama.Pruzaju nam se sanse, koje nekad prihvatimo, a nekad, iz samo nama znanih razloga, propustimo....nekad zivimo lepo, a nekad lose.To je kolo srece, koje se okrece.
Nikada nismo imali priliku da ostvarimo lagodan zivot...zasto???....ne znam.Prihvatam tu cinjenicu, kao nije nam se dalo.Nismo glupi, koprcali smo se , radili svasta kako bismo deci obezbedili, koliko-toliko pristojan zivot....ali, znate onaj osecaj kada Vam se NE DA.
Poslednjih par meseci bili su najstrasniji....ziveti sa 150 eura prihoda, a nas puuuuno u kuci.....trebalo je biti carobnjak.
I onda BUUUUUUUUM, ma ogroman BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM.Mog gospodina operatera na CNC masini, trazi slovenacka firma da radi za njih.Slucajno, jednom prilikom, i ne znajuci bio je primecen i posmatran kako radi, od strane predstavnika te slovenacke firme i u momentu naseg beznadja, kontaktirao nas.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa......Prica je bila da odlazi na tri dana probe, vraca se da pokupi dokumenta(ako zadovolji njihove kriterijume)i odlazi ponovo za Sloveniju.Ali ne, ne dozvoljavaju mu uopste ni da pomisli na povratak, ostaje tamo, a dokumenta ja da mu posaljem, kako bi mu uradili radne papire.
A rastali smo se i pozdravili na tri dana.......a kako se pozdravljamo na duze??????Nemam pojma, ali iamam taj osecaj, nisam se pozdravila na duze......PATIIIIIIIIIIIIIIIM.Radim svasta...beli vez....nakit....dekupaz.....a nista nije gotovo....a nista ne radim.....patim.
Nisam nezahvalna,....prica je kao iz bajke...u momentu kada si dotakao dno, nesto tako jako te je odbacilo sa tog dna, da si jos malo, jos malo, jos malo i na povrsini...plivas.U zivotu uvek mora nesto da nam fali, malo, vise...ali fali.Cena uvek postoji.
Sredicu se ja, stisace se i ovo u meni.Ne pravimo nikakve vece planove, vec smo pustili da nas ova nova voda nosi.
Znam samo da je ljubav najvaznija, sve ostalo dodje samo.Nekome pre, nekome kasnije, ali dodje.
Veeeeliki pozdrav svima Vama drage moje izprohladne Sumadije.

21 коментар:

Biljana је рекао...

Prvo da pohvalim novi, osvjezavajuci izgled bloga:-)
Dirnio me tvoj post, takav je zivot, sve ce biti dobro, doci ces i ti u Sloveniju i prodavati im svoje unikate. Pozdrav tebi i i mojoj prohladnoj Sumadiji, pusa

Анониман је рекао...

Ах,Алекс
па што е ова,ме потресе сестро
па ние имаме слични судбини, само што кај мене уште го чекаме тој бууууууууум а у исто време се плашам да бидам далеку од него.Да, и јас верувам дека Бог ке ги среди работите на свој начин и бегам од реалноста на мојот блог...

а ти остани храбра како што беше и досега,работите ке тргнат на подобро
ти ја испракам сета храброст на овој свет преку гооолема пријателска прегратка за тебе и твоите деца
ком не мора да го објавуваш

Pepeljuga s' Juga је рекао...

Samo polako, sve ce da dodje na svoje mesto :)Svaka promena, pa makar i ovako nagla nosi 1000 novih mogucnosti..period prilagodjavanja je dug i nije bas prijatan al sto rekla moja baka :" ziv se covek na sve navikne". Saljem ti metar i po strpljenja i 2 kg dobrog raspolozenja i samo hrabro !!

Prirodna је рекао...

spakiraj kofere i za mužićem, ja bih to odmah napravila, neću u biti da sugeriram ništa, ali ona ipak pruža kolko-tolko većemogućnosti, a i mužu je pružila, pa zašto da zajedno ne uspijete tamo i pored toga budete zajedno?? hoćete li imati za neko podstanarstvo tamo privremeno dok ne vidite kako ć teći i da li i vi imate tamo neku poslovnu priliku, ako ne (a ako muž dobije za stalno), ja bih odamh napravila ovo - sve što imam na prodaju i selidba (Novi početak) sa svojom ljubavi....Oprosti ako sam prebrutalno izravna, ali ja sam ti takva - impulzivna i iskrena i uvijek za ljubav

Tanja E. је рекао...

Aleks, najprej: čudovito si spremenila blog, zelo, zelo mi všeč v tej zeleni barvi!!! Sem pogledala, če sem sploh na pravem blogu.
Držim pesti, da boste vsi iz te ponujene priložnosti dobili najboljše kar se da in da se boste znali temu pravilno prilagoditi. Vse dobro in topel pozdrav iz Slovenije ti pošiljam, :))

Marina је рекао...

Sve će se to srediti.. Lijepo da su ga primjetili, da ćete sad malo lakše disati.. A bude li sve dobro, ti lipo za njim u Sloveniju.. Zar bi to bilo toliko loše? ;)

Unknown је рекао...

Hvala Vam drage moje na lepim, prelepim zeljama.Nadamo se najboljem!Samo da se on tamo fino sredi, pa odoh i ja brzinom svetlosti.
Medena moja ne izrazavas se ti uopste prebrutaalno, vec mi citas misli.
Biljana pozdravila sam ti Sumadiju, a ona te zove...
Hvala ti Nani,dodje buuuum u jednom trenutku, samo treba biti strplji.
My Perfect-na, spakovala sam sve tvoje metrene i u kg smestene dobre zelje u sebe.
Hvala ti Tanja od srca, mozda se uskoro i vidimo.
Marina,pakujem se ja vec u mislima, samo mi je problem sto su to Jasenice, ziiiima sestro slatka!

Tatjana је рекао...

Blog ti je sada mrak.Puuuno ugodniji i pregledniji.Vratio ti se osmijeh na lice.Odličan post.Sve si rekla.I sve se čini istinski pozitivno!Konačno!

Miki је рекао...

Puno srece zelim.Svima nam ponekad treba taj bum.

Miki је рекао...

Draga Aleks,hvala puno sto si prva iako nisam jos nista postavila.To mi je vetar u ledja.Tehnicki problemi,dok to savladam,onda bice ponesto,a citajuci o dekupazu,zaljubljujem se i u taj hobi.<3.

Unknown је рекао...

korak po korak i doćiće sve na svoje mesto. divno je što vam se pružila prilika i da je krenulo na bolje. naučili ste da se nalazite i u gorem, snaćićete se i sada! samo misli pozitivno! :)

Majto је рекао...

Draga Aleks! iako nam se to tako ponekad ne čini i u nekim trenucima mislima da se sve okrenulo protiv nas i da nema izlaza, odjednom se sasvim neočekivano pojavi sunce i stvari sjednu na svoje mjesto... baš onako kako i treba biti i puno bolje od toga. Samo ponekad odgovore tražimo na krivim mjestima i u krivim situacijama. Jer ponekad je najteže biti strpljiv i čekati. A sada treba samo malo čekati... budi strpljiva, stisni još malo zubiće i šake jer znaš da će sve biti dobro, da će biti bolje nego što je bilo, da će biti super... jer najgore je prošlo, a ovo je samo prijelazna faza... nakon toga slijedi sunce! Samo ga malo pričekaj! A uz ljubav je sve moguće! Tko će onda tebi i tvom mužiću biti ravan?

Snežana је рекао...

Kako ti je lijep blog...ma vidi se da si sretna...:) Tako mi je drago zbog tebe...ljubim te puno i pozdravljam...Snježa :) cmok

Unknown је рекао...

Draga Tanja, je li da, da sam sve rekla.Miki, Lira, Majro, Sneska, hvala Vam puno.Da, jesam srecna, jer bolje dane nazirem, da, jesam strpljiva, jer kako kazu strpljen-spasen.Posle kise, dolazi sunce .ako ti se vrata zatvore, otvori se prozor.Uzivajmo u sitnim lepim stvarima i volimo se.Veliki poljubac svima Vama.

Oggy Art style је рекао...

Draga moja, pakuj kofere, pa u Sloveniju. Ono što ovde radiš, možeš i tamo.....

Pusa

Good Ghost је рекао...

eeeeeeejjjjjj draga!!!!!! Pa to je prekrasno! Nemoj biti tužna. Bit će love-gledaj na to tako. Pa uostalom nije otišao na kraj svijeta, već samo u Sloveniju...pa to je tu preko puta. Moj kad ode ode na drugi kontinent i nema ga najmanje 6 mjeseci. Zato postoje ove internetske sfere, možete se čuti i vidjeti na skypu.
Neka ti to bude potvrda da ti tvoj gospodin dobro radi i da je cijenjen, uostalom zato su ga i pozvali....
Draga, glavu gore pred tobom je lijepša budućnost

Good Ghost је рекао...

od silnih rijeći utjehe zaboravih komentirat novi izgled bloga. Jako lijepo, sviđa mi se

eda је рекао...

Nema me dva tjedna a kod tebe sve pršti od novih radova, novih događanja... sad ću na miru sve pogledati, samo da na brzinu dodam, glavu gore, sve mi se čini da ćeš i ti uskoro pakovati kofere:)) I pohvale za izgled bloga, odlično!!

Анониман је рекао...

Драга Алекс наминав само да те поздравам ...
одамна те нема на блогот, а така ни фалиш!
Пријателска преградка од Мк

Pepeljuga s' Juga је рекао...

Nema update-a na post? Ja ocekivala ceo izvestaj o tome kako se pakujes (ako vec nisi otputovala) kad ono..Kako se snasao muzic? Verujem da ni njemu nije lako. Veeeliki zagrljaj od mene

Tina Maxima је рекао...

evo tek sam sada otkrila ovaj blog i bas mi se svidja..veliki pozz