Translate

четвртак, 4. август 2011.

Na standby-u

Ovo je stvar uz koju pijem svoju prvu jutarnju kaficu, vec duze vreme, citam Vase postove, komentarisem ili pisem na svom blogu.Pesma koja potpuno odgovara mom karakteru muzicki i tekstualno, daje mi energiju i pomaze da se ne iznerviram kada napisen, npr ovako nesto...telefon kojim sam dosad slikala svoje radove, bojkotuje me i potpuno ignorise, tako da nisam u prilici da Vam pokazem koliko sam vredna bila.Ma, resicu ja i taj problem, odnecu ga na popravku, ako ga pre toga ne izlupam, izgazim i pojedem.Neeee, ne nerviram se uopste, slusam ZAZ i kuliram.Ali pojescu ga....
Hvala svima Vama na pohvalama novog izgleda mog bloga, za to je , ovog puta, zasluzna modna kuca Medena, koja se neizmerno i nesebicno trudi da mnogi od nas ovako lepo izgledamo uz pregrst modnih detalja.Ako je do sad niste posetili, to uradite obavezno, necete se pokajati.Medena , hvala ti!
Juce mi je postar doneo paket, koji je bio pun salvetica, ribica-magneta,a tu je bila i cvetna snalica, sve to poklon-iznenadjenje od Jasne, koja je ovih dana organizovala i giveaway.Draga Jasna, prepuna divnih ideja, jos lepsih radova, pa ako je do sad nste posetili ...trk.Jasna, hvala ti od srca, sve je stiglo u komadu i neosteceno.
Moram priznati da bih verovatno jos uvek kulirala i cekala telefon koji ce da se namoli da moje slike izbaci na komp, da nije bilo Nani, koja mi se ovih dana javia, pitajuci za moje zdravlje, kao i drage Perfektne, koja se pita da li sam i ja otputovala....Posetite i Nani, divno makedonsko devojce i nemojte preskociti Perfektnu, koja Vam uvek moze preporuciti neku dobru knjigu za citanje, na plazi, pod suncobranom, kisobranom, u krevetu.A dala je i adrese nekih knjiga u eektronskom formatu, koje ja nisam uspela da skinem, nece me izgleda tehnika ovih dana....ne nerviram se , slusam ZAZ.
Da, dobro sam, smrc, docekala i ispratila Zdravka po drugi put, klap...radim svasta nesto, pa kad naletim na telefon koji ce se umilostiviti da moje fotke prebaci na komp, javicu se sa sve slikama.Do tada slusam....pratim Vas, komentarisem i sve Vas puno pozdravljam iz necenikakoSunceiovomalobojestosamnabacilanasebeskinulose Sumadije

16 коментара:

Анониман је рекао...

Добро утро Алекс :)
Изгледа заедно го испивме утринското кафе,а ти ме толку расположи со овој пост,фала ти!
А за фотографиите немај гајле, мислам дека на никој не му смета тоа освен на тебе. Ке се среди, а ти имај убав и весел ден :)

Prirodna је рекао...

hvala ti za ovaj post i ne brini, stavi muziku i pozitivno razmišljaj, sigurno će se mobitel vratiti u funkciji, pa ćeš nam moći pokazati svoje radove. S nestrpljenjem očekujemo tvoje prekrasne slike, a do tada, uz tebe smo :) :)

Good Ghost је рекао...

a proradiče i on jednog dana...he he
mjuza je cool
pozz

jasna је рекао...

Baš mi je drago da je moja pošiljka stigla do tebe živa i zdrava.Pozdrav od Jasne

Pepeljuga s' Juga је рекао...

Ispravljam gresku ovog trenutka (nije do tebe nego do glupog speedyshare-a)
http://www.4shared.com/file/WNCXV0jb/Nora_Roberts_-_Ples_u_zraku.html
http://www.4shared.com/file/uM_yBTdm/Nora_Roberts_-_Suocavanje_s_va.html
http://www.4shared.com/file/4JsDj2Kx/Nora_Roberts_Nebo_i_zemlja.html
Volim sto si tako pozitivna :)

Marina је рекао...

Samo ti kuliraj, dok mobitel ne počne opet slušati! :)

Unknown је рекао...

Draga Nani, kako si ti mila osoba.Da izgleda da pijemo kafu u isto vreme.Medena, hvala tebi jos jednom.Drago mi je sto Vam se dopada moj izbr muzike!

Unknown је рекао...

Zaz je pravi izbor za dobro raspoloženje. Kada popraviš telefon, mislim da trebaš da staviš Zaz za rington, pa ćeš se i na njega vremenom odljutiti! ;)

Majto је рекао...

Predivan je tvoj novi izgled bloga! Tako je nježan, ženstven, bajkovit, poželiš se sakriti iza ovih divnih leptira, listova i cvijeća... A sad pjesma... ne samo da savršeno odgovara meni, mom karakteru i mom trenutnom raspoloženju, nego... slušam ju već nekoliko puta za redom i glemam ju totalno opčinjena i začarana... ali taj osjećaj, pronaći sebe u drugima... Aleks, hvala ti za taj osjećaj!!!
P.S. sigurna sam da će te tvoj dragi mužić, kada dođe idući puta, iznenaditi nećim i da ćeš pasti u nesvjest od sreće! Znaš kako se kaže, strpljen, spašen, iako nam je to ponekad jako teško... biti strpljiv i čekati...

Unknown је рекао...

Lira, nije ti losa ideja, moguce to i uradim.
Majto, drago mi je sto si se i ti nasla u ovoj pesmi, mogu ti reci da sam sebe i ja nasla u tvojim postoima...prosto se zapitam ( koliko puta), o kome ona to pise?????A muzic...ma znas i sama, dosta je da dodje, pa i sa rukama u dzepovima.

Mulheres INDO је рекао...

que lindo seu cantinho, jesus te abençoe cada dia mais e mais ricamente cada dia.

Анониман је рекао...

Haloooooooo ALEKS kako si?
Nesto smo predugo na standby-u :)
Imaj ubav septemvri...

Miki је рекао...

I ja sam bila prilicno dugo na standby-u,no,procice i to.Pokusavajuci da ponovo postavim slike (kod mene),negde mi ostadose komentari skriveni.Lepa pesma,postaje sve popularnija.Pozz ;)

Pepeljuga s' Juga је рекао...

Nema update-a? javi se cisto da znamo da si ok :)

Marina је рекао...

Fališ.. Kad ćeš nam se vratiti?

Good Ghost је рекао...

Aleks gde si ti nama????