Translate

недеља, 13. новембар 2011.

Nesto toplo....

Zima , zima, e pa sta je, ako je zima nije LAV......kako nije, nego sta je....pojede me celu ocas posla.Iako rodjena u januaru, zima nije, ne nikako, moje godisnje dobaDajte mi temperaturu od 30 i nesto i ja sam suuuuper.
 I tako, ta zima koja dolazi i od koje ja drhtim, tera me da radim i ono sto, mislim nikada necu koristiti.U jednom od ranijih postova, videli ste malo drugaciji cajnik, namenjen kuvanom vinu ili rakiji.Ovaj mu se pridruzuje.Pa neka bude, onaj prethodni, posto su na njemu kupinice i nekako je u toj boji, za vino, a ovaj sa travcicama i cvecem za kuvanu rakiju.Nista JA od toga ne pijem, ali neka se nadje, ko zna....zima ide, ide zima, mali zeka bundu ima....
 Kafa, secer, so, rum, bum dum....Nezavrsena jos, poklopac na cekanju.Iskoristila sam slobodno vreme svoga deteta , pa je slikana.Bice uskoro gotova i naci svoje mesto u kuhinji.
I na kraju jedan jaaako dobar spotic, tema hmmmm, tako poznata, a muzika, nema sanse da Vam nogica ne poskoci, a guza ne zavrcka.  http://www.youtube.com/watch?v=MbetfKrUiSg

10 коментара:

eda је рекао...

Ovaj čajnik (ili vinarnik ili kako da ga već nazovem) baš je prelijep, djeluje jako elegantno i veselo istovremeno... a da ti ipak kuhaš čaj u njemu??
I ova teglica djeluje jako obećavajuće, i ja upravo radim slične sa šablonom, izgleda da smo trenutno u istom filmu, hehe:))

Анониман је рекао...

Prekrasna čajnik!:)
Ugodna dan!

Good Ghost је рекао...

Odlično si ih sredila!

Pepeljuga s' Juga је рекао...

Redom, po stavkama:
"Briga me za zimu, briga me za sve, krzno mi je toplo, ja sam mali medved"
Pokrascu ti te cajnike kad - tad :)
Vozamo se mi tako juce kroz Sofiju i ja vrisnem :"Stani,stoj!!" ,a ispred nas ogroman poster Dubiozin :))

Unknown је рекао...

Edo draga, na kraju ce ispasti da cu i piti caj iz njih....jer za alkohol nizam, luto, kiselo, kida grlo i tako to.Zondra, Good Ghost hvala na pohvalama.Perfektna, nema potrede da ih krades, dodji i tvoji su.A Dubioza je odskoro za mene otkrovenje.Ludi su skroz.

Good Ghost је рекао...

komentirala sam post od ispod jer ga prije nisam uočila, pa molim te vidi moj kom. pusa

VolimBoje је рекао...

Jako si lijepo uredila ove stvarčice, a salvetni motiv na čajniku mi je jedan od najdraži, do sada sam sto puta koristila te salvetice!;)

Miki је рекао...

Mnogo lepo izgledaju.
Ni ja ne pijem alkohol,pa i čaj pomalo pijem.:)

Hoćemo li završavati poentles ,ako si raspoložena javi mi.:)

Ika Verunica је рекао...

Baš lijep čajnik, super si to odradila...a i šablona na kutijici "bum dum" je prekrasna...

Marina је рекао...

Ja obožavam čaj i baš bi tila neki lipi čajnik.. Moram i ja naučiti raditi ovako divne stvari :)