Translate

уторак, 27. децембар 2011.

Guzva

Svima Vama , koje ste Bozic vec proslavile, duboko se izvinjavam sto Vam ga na vreme nisam cestitala i od srca pozelela sve najbolje.Ali, razumecete me sigurno, jer su me strefile svakodnevne stvari u vidu, jedan komp je uspeo da se zarazi brdom virusa, klica i bakterija, pa je otkazao poslusnost.A iz inostranstva su nam pristigli gosti , pa nas je na jednom kompu, Boze me sacuvaj, tako da na red ja ne stizem nikako. Ovo je nesto sto sam uspela uraditi, bez obzira na guzvu.I jedna nagradica, tj cestitka od naseg Dobrog Duhai hvala joj od srca na tome. Ne znam da li cu uspeti da Vam se do Nove godine javim jos jednom, zato Vam ovom prijikom ( ga ugrabim, dok imam sansu), cestitam od srca Novu godinu i pozelim zdravlja, ljubavi, srece , veselja, jos vise kreativnosti i posto ste zene, jos mnoooogo vise postovanja i razumevanja od Vasih bliznjih.Veliki pozdrav uz najlepse zelje, Aleks. Ako ima nekih gresaka u pisanju, oprostite, ovo radim u pomracini.

8 коментара:

Анониман је рекао...

Ubavo da si gi pomines praznicite i ti Aleks,taka vo guzva najubavo se slavi:)
A prvite obetki se fantasticni!

Pepeljuga s' Juga је рекао...

Prsten prvi mljac :))) Vama bas veselo za praznike. lepo se provedi :))

Tatjana је рекао...

Sretan Božić i tebi i sve najbolje želim draga Alex!

Ovaj nakit je zaista jako lijep!

Biljana је рекао...

Izrađujes mastovit i predivan nakit i tebi draga sretna Nova godina i svako dobro tebi i tvojoj familiji:-)

Анониман је рекао...

Sretni blagdani i tebi. Pratim tvoj nakit i reći ću samo predivan je. Pozz.

Pipi је рекао...

Prekrasne si stvari opet napravila, a neka guzve, pa i to je lepo..hehheh..neka je sam veselo. Ja uvek prihvatatm momenat kako dodje i kako nas snadje, ucinim od njega najbolje sto se moze. Ovaj zivot je tako lep... nek ti je sve sa srecom.. pusa i Srecna ti Nova..:)

Marina је рекао...

Draga, koji predivan nakit - divota!

Villa-loredana је рекао...

Predivan nakit, a i ja tebi na isti način želim sve najbolje, i moj note book je otkazao 22. 12. i proradio tek u srijedu 28. Pozdrav. Loredana