Translate

понедељак, 11. април 2011.

Godina je prosla

 Ovih dana dekupaz i ja slavimo godinu dana nase ljubavi.Nemam nameru sada i ovde postavljati retrospektivu svog rada za ovih godinu dana, to je nebitno.Ljubav rodjena u, za mene teskim vremenima, pruzila mi je dusevni mir, ruzno je postalo lepse, lose postaje bolje, tesko je postalo lakse.Tek sad potpuno razumem izraz-pobeci u svoj svet- sto dekupaz i jeste postao-MOJ SVET.Jedan Univerzum, koga stalno treba istrazivati i uciti novo.
Ove dve police su proizvod tog istrazivanja. Na prvoj sam pre postavljanja salvete odradila saru uz pomoc glet mase i mreze za komarce, a sve ostalo je cetkica, boja masta.


 Kod ove druge, prvi sloj boje je krem boja, malo voska po ivicama, krakel klasik, vanila boja, sablone, koje sam sama sekla ( muke moje) , smirglanje i na kraju sandolin boje mahagonija, jer bitumena NEMA.
I moram da napomenem da nije ovako zuta kao sto izgleda.
za ove radove je vezana jedna od najvaznijih odluka donese nih povodom GODISNJICE.gotovo je vise sa brzim radovima, nema vise sljis- sljas, jedna boja , jedna salveta.TO sam savladala, od sada uvek, za mene, nesto novo i novo.Nema vise krakel, fen...2k brzo susenje, sve polako i na tenane, jer LJUBAV JE LEPA SAMO DOK SE CEKA< KAD OD SEBE SAMO NAGOVESTAJ DA.Znate ono ...leptirici, stomak...I necu vise dozvoliti sebi da me slomi....znate nemamo toga u nasoj hobby radnji...a bas me slomi, samoj sebi licim na cvet poparen vrelom vodom.
I povodom moje godisnjice, hvala Vam sto ste usle u moj zivot, sto ste mi pomogle da moj blog zazivi, sto me redovno pratite i imate strpljenja da moje postove procitate od pocetka do kraja, ma koliko neki put budu i dosadni i dugi  i date komentar.

14 коментара:

Tatjana је рекао...

Sretna ti prvo godišnjica dekupaža.!U potpunosti se slažem s tobom.Od prve do zadnjae!Baš tako!"Ljubav je lijepa samo dok se čeka"!

Sve pohvale za ove dvije police s kojima si dokazala svoju snalažljivot.Tko je rekao da se ne može bez bitumena????
A od kuda ti te police?Predivne su!!!!

Unknown је рекао...

Hvala ti Tanja, Znaci da se potpuno razumemo.A police sam dobila jos davne 1990, kao svadbeni poklon.

Анониман је рекао...

Čestitam draga Aleks na prvoj godišnjici tvoje ljubavi s ovom prekrasnom tehnikom!
Svadbeni poklon je famozan,odlično si ga uredila!
Lijep pozdrav:)

Mare је рекао...

čestitam na prvoj godišnjici dekupažiranja:))))....i nekako mi se čini da je većina nas krenula u ovaj svijet baš u nekim teškim trenucima i da smo tu našle nekakav mir i spokoj:).....
apsolutno podržavam tvoju odluku -no fen,no brzina.))).....vjerovala ili ne nikada nisam koristila fen a ako treba jedan rad radim i po tjedan dana,sve korak po korak.....
tak sam se raspisala da sam zaboravila na odlično odrađene police:))).....
pusa:))....

Tanja E. је рекао...

Čestitke ob obletnici!!
Te poličke si enkratno preuredila, super, res! LP:)

eda је рекао...

Sretna godišnjica:)) Nadam se da ćeš se sjetiti napraviti i neku prigodnu torticu (ne mora baš biti decoupage-tortca:))
Puno je nas koje smo uz kist, ljepilo i salvetice pronašle nešto više od hobija, a najbolje od svega je što smo se sjetile napraviti blogove:))
Stoga nazdravljam tvojoj obljetnici od srca, ove prekrasne police stvarno zaslužuju jubilarnu objavu!

arba је рекао...

Mjstorice, sretna godišnjica ! Ove police su divne, divne i nikako jednostavne i obične.
Pusa!

Ika Verunica је рекао...

E pa sretna ti godišnjica,draga moja....
A ove dvije police su meni prekrasneeeee.....
Ćao

Sandra је рекао...

Sretna ti godišnjica draga:)
Police su ti divne, a danas sam razmišljala kako je vrijeme da počnem raditi polako, polako ali sigurno, bez žurbe i s puno ljubavi:) Čini mi se da mnoge od nas razmišljamo o istim stvarima u isto vrijeme:)

Villa-loredana је рекао...

Moje iskrene čestitke na blogu, prekrasnoj polici i hvala što si podijelila fotke s nama. Pozdrav. Hvala na komentaru. Loredana

Marta је рекао...

Te ha quedado precioso, me encanta como lo has envejecido.
Besitos desde España

Good Ghost је рекао...

Draga sretna ti prva godišnjica. Ništa nije dobro raditi na brzinu..he he pa tako ni ove predivne radove. Ja uvijek idem težim putem, isplati se, kao što si i sama rekla zadovoljstvo je veće.
Predivne su ti police i šablone koje si sama napravila

Biljana је рекао...

Draga, sretna ti godisnjica i jos puno njih.Vecina nas ima puno slicnosti npr. i ja sam krenula u taj svijet u teskim zivotnim trenucima, a police su naravno preprelijepe:-)
Pusa

Majto је рекао...

Sretna ti prva ljubavna godišnjica!!! Da, tako je to, kad se jednom ljubav rodi, nema nam spasa, jednostavno nam se zavuče pod kožu i to je to, tjera nas dalje u istom smjeru! Divno je što si pronašla dio sebe, svoj svijet u koji možeš pobjeći kada god to poželiš, u kojem se možeš sakriti, svijet u kojem je sve nekako ljepše. Njeguj tu ljubav i dalje i ne dopusti nikome da ti ju otme ili uništi.
Radovi su ti prekrasni! Samo tako i dalje!